Filtrér på egenskab

We Are Awesome Folow Us
Telefon: +45 2236 6886   |   E-mail: [email protected]

Transferprint tilbyder den højeste kvalitet af varmetransmission til det danske marked. Vi forhandler en transfer fra det svenske firma Perma Press. Der har specialiseret sig i produktion af miljøvenlige varmetransfer, som kan anvendes på tøj i forskellige kvaliteter.

De ikke giftige transfer vil med sikkerhed ændre på, hvordan du ser på tryk af tøj. Hvad enten du har brug for påsætning, eller pålidelige transfers til din egen produktion, kan du altid stole på at få den bedste kvalitet.

Perma Press transfer

Perma ECO Flex CMYK

Denne transfer vil dække de fleste behov. Med sin 4-farve teknologi gør den sig perfekt til gradienter, skygger, ubegrænset farver og endda fotografier som vil stå utroligt skarp og smukt. Den kan anvendes til de fleste typer af materialer og er meget blød og elastisk.

Perma Press transfer pantone

Perma ECO Flex Pantone

Perma Eco Flex Pantone er for dem der stiller høje krav til præcis farve nuance. Pantone farvesystemet er kvalitetssikret til ISO for at sikre korrekte farver. Denne transfer kan udskrives i op til 8 flade PMS farver. Den kan anvendes på de fleste materialer og er blød og elastisk.

Perma Press refleks transfer

Perma ECO Flex Refleks

Denne reflekterende transfer fås i tre forskellige varianter, der passer til forskellige behov. Perma Eco Flex Reflex transfer produceres i enten Pantone, CMYK, eller på en reflekterende plade. En perfekt løsning når du har brug for ekstra sikkerhed i mørke.

Perma Press transfer er brugt af

Om Perma Press

Perma Press AB er et svensk innovationsfirma, der har specialiseret i produktion af miljøvenlige transfer, der kan påføres tekstil af forskellige kvaliteter.

Perma Press sigter mod altid at producere de mest miljøvenlige højkvalitets transfer, du kan finde på markedet. Dette mål gælder for alle virksomhedens aktiviteter, og det er derfor, at enhver slags farlige stoffer holdes uden for deres lokaler.

Permas unikke transfer kan bruges til forskellige beklædningsgenstande; Profil tøj, arbejdstøj, sportstøj, sikkerhedsbeklædning, fritidstøj, badetøj, dykkerdragt og meget mere. Dette brede udvalg hjælper dig med at finde det rigtige produkt til dine behov.

Perma ECO Transfer System

Perma Eco Transfer System er oprettet for at give dig det bredest mulige valg, så de forskellige karakteristika ved Eco transfer passer til dit særlige formål. Din transfer vil blive produceret med dine foretrukne funktioner i design, fysisk udseende og holdbarhed.

Ingen opløsningsmidler anvendes – hverken i produkt eller produktion. Vi ønsker at du skal føle dig komfortabel med at købe fra os, da vi ved, at vores produkter opfylder alle miljølovgivninger og de hårdeste krav fra mange af verdens største detailhandlere inden for sport-, arbejds- og børnetøj.

Hvorfor vælge Perma Press

  • Ingen opløsningsmidler i produkt eller produktion.
  • Helt fri for miljøfarlige stoffer.
  • Forskellige produktegenskaber, der passer til dine behov.
  • Pålidelig produktion – i tide.
  • Højeste kvalitet varmeoverførsel tilgængelig på markedet.

Tryk på tøj

Brug for nyt firmatøj? Transferprint kan hjælpe med alt fra idé til færdigt produkt. Uanset om du har særlige krav til slidstyrke, vasketemperaturer eller design, kan vi skræddersy en løsning, der passer til dine behov.